Hvorfor handle hos Avilé?

 

Når man handler på nettet, er det vigtigt, man kan føle sig tryg og sikker på sin handel, og netop dét har vi i Avilé brugt meget tid på at sikre, så du som kunde kan handle trygt, nemt og bekvemt - hvad end det er online eller fysisk i vores butik i Aarhus.

 

Stadig ikke helt overbevist? Herunder har vi nævnt nogle af de gode grunde til at handle hos Avilé:

 

Unikt og nøje udvalgt sortiment

På Avilé har vi samlet en blanding af velkendte og upcoming brands fra både den internationale og den skandinaviske smykkescene ét sted. Hos os kan du derfor altid finde smykker i inspirerende og populære designs og følge aktuelle smykketrends.

 

Sikker e-handel

For at sikre den trygge og sikre handel i vores webshop, har vi naturligvis sikret os, at vi er e-mærkede, hvilket betyder, at du som forbruger kan være sikker på, at vores webshop er underlagt løbende kontrol og lever op til dansk lovgivning samt en række særlige forbrugerbeskyttede krav.

 

Nem e-handel

Vi synes, det skal være nemmere at købe smykker online. Uden unødvendige risici for dig som kunde. Derfor har vi på Avilé sammensat en solid pakke af fordele for vores kunder, herunder:

- Gratis retur

- 99 dages returret

- Gratis levering til pakkeshop (ved køb over 299 kr.)

 

Prisgaranti

Med prisgaranti og prismatch på hele vores sortiment, sikrer du dig som kunde at kunne handle til markedets skarpeste priser.

 

Dag til dag levering

Med dag til dag levering i hverdagene kan du lægge en ordre hos os aftenen før og allerede dagen efter få din bestilling leveret, så du ikke skal vente for længe på dit nye smykke.

 

En kundeservice i verdensklasse

Har du spørgsmål til din bestilling eller kunne du godt bruge noget vejledning i forbindelse med dit køb? Så sidder vores kundeservice klar til at levere en service i topklasse - uanset om det er før, efter eller under dit køb.

 

En handel hos autoriserede forhandlere

Avilé er autoriseret forhandler af alle de brands, vi tilbyder i vores sortiment. Derfor kan du altid være helt sikker på, at produkterne er 100% ægte og får autoriseret behandling i forbindelse med f.eks. reklamationer. 

 

 

Der er altså mange fordele og gode grunde til at handle hos Avilé. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit næste smykke!