IX Studios smykker

IX Studios smykker er stiftet i København af ejer og designer Louise Mygind Andersen. Brandet tager udgangspunkt i dansk historie, hvor der bliver stort fokus på grundigt håndværk i kombination med moderne designs. IX Studios smykker er unisex, og derfor er der noget til alle stilarter og præferencer. Alle IX Studios smykker er fremstillet i genbrugsmaterialer, og der er lagt stort fokus på, at du skal kunne beholde dine smykker mange år frem uden, at de ender med at gå i stykker. IX Studios siger selv, at X'et er et krydsfelt mellem moderne kultur, traditionelt håndværk og bæredygtigt forbrug. Alle materialer der er anvendt til smykkefremstillingen er af højeste kvalitet, hvor der blandt andet bliver anvendt 925 sterling sølv og forskellige karater af guld til forgyldning af de flotte smykker.

Hos Avilé er vi autoriseret forhandler af IX Studios smykker, samt alle vores andre fantastiske brands. Dette betyder, at når du køber IX Studios smykker hos os, så kan vi til enhver tid stå inde for ægtheden på de pågældende produkter. Vi forhandler et bredt udvalg af IX Studios smykker heriblandt: Halskæderarmbåndringeøreringe og vedhæng, og du kan derfor altid finde et IX Studios smykke der passer til dig her hos Avilé. Hvis du ikke kan finde et IX Studios smykke efter din smag, så kan vi heldigvis også tilbyde en perlerække af de mest populære brands i Danmark her hos Avilé. På vores brandside kan du blandt andet finde MaanestenMaria BlackMads Z og Pernille Corydon, som alle producerer nogen af de mest populære og smukke smykker på markedet.

IX Studios smykker til Danmarks bedste priser

Hos Avilé kan vi tilbyde dig IX Studios smykker til Danmarks bedste priser. Dette kan vi stå inde for, da vi hos os har prisgaranti. Prisgarantien betyder, at du til enhver tid kan forvente, at vi vil matche konkurrenters prispunkter, såfremt at det kan bevises fra købers side. Vi mener at alle skal have ret til at bære nogen af de flotteste smykker der findes, og derfor går vi også meget op i, at du bliver tilbudt de flotteste smykker, til de skarpeste priser. Hos Avilé vil du blandt andet kunne finde IX Studios på tilbud. Vi har samlet alle vores fantastiske, som du kan finde under vores sale side.

Fra Frederik IX Studios til IX Studios

Det flotte mærke har den seneste stykke tid gennemgået en rebranding fra Frederik IX Studios til IX Studios. Dette skal dog ikke fjerne fokuset fra deres fantastiske produkter, hvor de gennem årene har taget mange skridt op ad stigen, for nu at være et respekteret brand, som er kendt for deres kvalitet og nydanske designs.Deres designs kommer ofte i et chunky look, hvor der er fokuseret på både at skabe et design, som passer til tiden, men også for at øge holdbarheden på dine smykker. Du er derfor sikret et rigtig solidt smykke, når du vælger IX Studios smykker.

Køb IX Studios smykker hos Avilé

Køb IX Studios smykker hos Avilé, også er du sikker på at få en lang række serviceydelser. Vi vægter nemlig vores kunders købsoplevelse højt, og vi vil gå meget langt for, at du modtager den rette service. Blandt vores servicetiltag er blandt andet dag-til-dag levering, da vi ved hvor frustrerende det er at gå og vente på, at ens yndlingssmykker kommer hjem. Yderligere kan du forvente følgende: Fri fragt ved køb over 299 kr, prisgaranti og 99 dages fuld returret.

Et andet led i vores service er vores personlige og kompetente kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig med dine ubesvarede spørgsmål. Vi sidder klar på både telefon og mail, så kontakt os endelig, hvis du sidder inde med spørgsmål.

Vores serviceniveau er blevet bemærket af vores kunder, som har valgt at give os 5/5 stjerner på Trustpilot. Har du den mindste tvivl om nogle af disse ting, så er du mere end velkommen til at læse vores kunders anmeldelser.