Maanesten smykker

Maanesten smykker er dansk designede smykker grundlagt af Lotte og Henrik Callesen. Brandet blev grundlagt i 2010, og har hele sin levetid haft fokus på at lave smykker for alle - og til alle, hvor smykkerne er lavet ud fra en fascination om et fortryllende og spirituelt univers, hvor kreativiteten er i højsædet.

Maanesten smykker giver dig en unik mulighed for at udtrykke dig og din personlighed gennem en stor portefølje af detaljerige og unikke smykker.

Hos Avilé forhandler vi en lang række Maanesten smykker, som blandt andet tæller: Armbåndhalskæderringevedhæng og øreringe. Én af de ting som gør Maanesten unik, er at det er muligt at du kan kombinere smykkerne med alt hvad din fantasi rækker til, og her hos Avilé bestræber vi os på at have et stort udvalg af øreringearmbåndhalskæder og ringe, som gør at du kan sammensætte dine personlige favorit looks, så dit smykkeskrin kan blive fyldt ud med de smukkeste smykker.

Unikke og tidsløse designs

Når du køber et smykke fra Maanesten er du sikret et unikt og tidsløst design, som du vil kunne nyde i mange år. Alle Maanestens smykker er håndlavede i Jaipur i Indien, som i høj grad er et land med stolte smykketraditioner. Alt dette gør at når du vælger et smykke fra Maanesten, så er du sikret et danskdesignet produkt, som er lavet i hånden, i et land som har stolte smykketraditioner.

Kombiner dine Maanesten smykker

Maanesten smykker giver dig muligheden for at kombinere og sammensætte dine ønskede kombinationer af smykker. Smykkernes designs gør, at du kan slippe din kreativitet løs, og sammensætte tingene ligesom du ønsker det, helt uden at skulle gå på kompromis med kvalitet.

Man skal heller ikke være bange for at sammensætte Maanesten smykker med smykker fra andre brands. Alle Maanesten smykker kan anvendes med andre brands uden at det virker unaturligt eller rodet. Du kan dermed udtrykke dig på din helt egen ønskede måde, da din kærlighed til forskellige brands ikke skal forhindre dig i at være den du er. Her hos Avilé tilbyder vi en lang række Maanesten smykker, og du kan med fordel tjekke vores bestsellere Figaros ArmbåndTenti Ring og Ewani Øreringe ud.

Find Maanesten smykker og mange andre brands hos Avilé

Foruden Maanesten smykker tilbyder vi hos Avilé et bredt udvalg af store brands. Du kan med fordel udforske nogen af vores populære mærker som Pernille CorydonMaria Black og Julie Sandlau. Der kan du med sikkerhed finde en lang række produkter, som både kan bæres alene, men bestemt også i sammenhæng med Maanestens smykker.

Køb Maanestens smykker hos Avilé

Hos Avilé kan du købe dine Maanestens smykker trygt og sikkert. Vi tilbyder dag-til-dag levering, hvilket betyder at du dagen efter bestilling vil modtage dine produkter, og hvis du bestiller for over 299 kr. vil du opnå gratis levering. Hos Avilé har vi prisgaranti, hvilket sikre dig den bedste pris på markedet. 

Yderligere har vi 2 års garanti på dit køb, og hvis du skulle ende med at fortryde dit køb, så tilbyder vi altid 99 dages fuld returret. Avilé er autoriseret forhandler af Maanesten smykker, så vi kan til enhver tid garantere dig at alle produkter du modtager er ægte. Er du i tvivl om nogen af disse ting, så er du velkommen til at læse vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vores kunder har givet os topkarakterer.

Vores kundeservice vil gøre alt for at besvare eventuelle spørgsmål, hvor du kan forvente et svar indenfor 24 timer, og oftest modtager du et svar allerede før. Hold ikke igen med spørgsmålene, vi vil gøre alt for at vejlede og hjælpe dig. Vi kan kontaktes på [email protected] eller på Messenger, hvor du kan skrive en privatbesked til vores side Avilé.