Susanne Friis Bjørner Øreringe 18 kt. Forgyldt Sølv 5249-2-186

På lager (3 stk.)

Fri fragt ved køb over 299 kr.
Fri fragt over 299 DKK
Dag-til-dag levering
Gratis 99 dages retur

Beskrivelse

Beskrivelse

Susanne Friis Bjørner Øreringe 18 kt. Forgyldt Sølv 5249-2-186

 

Disse Susanne Friis Bjørner øreringe er med smukke dråbe cabochon syntetisk blå topas som måler 8*10 mm. De er med bøjle og er produceret i 18 karat guldbelagt 925 sterlingsølv. De passer perfekt til kvinden som ønsker et klassisk design. 

925 Sterling Sølv
925 sterlingsølv er en af de mest brugte metaller inden for smykkebranchen. Dette er der en god grund til. Metallet, der består af 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller gør, at smykket i højere grad kan tåle ridser og skrammer. På den måde kan du trygt bruge smykket uden at skulle frygte, at det hurtigt går i stykker.
18 kt.
Karat anvendes som måleenhed for renhed af guld. Det måler forholdet mellem rent guld og andre metaller. Jo flere karat guld der er i produktet, jo højere andel er der af rent guld i forhold til andre metaller. 18 kt. betyder at produktet består af 75% rent guld og 25% andre metaller.
Forgyldt
Smykket er forgyldt med et lag guld belagt på overfladen af metallet. Mængden af karat kan være forskellig fra forgyldning til forgyldning og guld-farven kan variere i tonen. Forgyldningens holdbarhed afhænger af tykkelsen på forgyldningen målt i micron og afhænger ligeledes af, hvor meget du bruger smykket og hvordan du plejer det. Fjern gerne dit smykke når du vasker hænder, går i bad eller bruger parfumerede produkter, da det kan slide og nedbryde forgyldningen med tiden.
Susanne Friis Bjørner
Susanne Friis Bjørner er et smykkebrand der er blevet skabt på tværs af generationer, for at blive båret på tværs af generationer. Brandet er nemlig blevet skabt af mor datter duoen Susanne og Benedicte Friis Bjørner, som begge har en forkærlighed for smykker med farverige sten i et simpelt design. Deres smykker er også inspireret af deres verdensomspændende rejser til nær og fjern, hvilket kommer til udtryk i de elegante og alsidige designs som er kombineret med ferskvandsperler og ædelsten.
Dine fordele hos Avilé
Som kunde hos Avilé har du altid gratis fragt på ordrer over 299 kr. og du kan gratis returnere dine varer op til 99 dage efter. Vi sørger for dag-til-dag levering, så du modtager din bestilling dagen efter købet. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeserviceteam, som står klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer.

Produkt info

Produkt info

Generelt

SKU 5249-2-186
EAN 5704043008232
Smykketype Øreringe
Køn Dame
Garanti
  • Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer. 2 år
Brand
  • Susanne Friis Bjørner er et smykkebrand der er blevet skabt på tværs af generationer, for at blive båret på tværs af generationer. Brandet er nemlig blevet skabt af mor datter duoen Susanne og Benedicte Friis Bjørner, som begge har en forkærlighed for smykker med farverige sten i et simpelt design. Deres smykker er også inspireret af deres verdensomspændende rejser til nær og fjern, hvilket kommer til udtryk i de elegante og alsidige designs som er kombineret med ferskvandsperler og ædelsten. Susanne Friis Bjørner

Design

Materiale
  • 925 sterlingsølv er en af de mest brugte metaller inden for smykkebranchen. Dette er der en god grund til. Metallet, der består af 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller gør, at smykket i højere grad kan tåle ridser og skrammer. På den måde kan du trygt bruge smykket uden at skulle frygte, at det hurtigt går i stykker. 925 Sterling Sølv
Guldkarat
  • Karat anvendes som måleenhed for renhed af guld. Det måler forholdet mellem rent guld og andre metaller. Jo flere karat guld der er i produktet, jo højere andel er der af rent guld i forhold til andre metaller. 18 kt. betyder at produktet består af 75% rent guld og 25% andre metaller. 18 kt.
Farve Blå, Guld
Legering
  • Smykket er forgyldt med et lag guld belagt på overfladen af metallet. Mængden af karat kan være forskellig fra forgyldning til forgyldning og guld-farven kan variere i tonen. Forgyldningens holdbarhed afhænger af tykkelsen på forgyldningen målt i micron og afhænger ligeledes af, hvor meget du bruger smykket og hvordan du plejer det. Fjern gerne dit smykke når du vasker hænder, går i bad eller bruger parfumerede produkter, da det kan slide og nedbryde forgyldningen med tiden. Forgyldt

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Susanne Friis Bjørner Øreringe 18 kt. Forgyldt Sølv 5249-2-186
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.