Susanne Friis Bjørner Armbånd 18 kt. Forgyldt Sølv 1882-2-20-577

På lager (3 stk.)

Fri fragt ved køb over 299 kr.
Fri fragt over 299 DKK
Dag-til-dag levering
Gratis 99 dages retur

Beskrivelse

Beskrivelse

Susanne Friis Bjørner Armbånd 18 kt. Forgyldt Sølv 1882-2-20-577

 

Dette Susanne Friis Bjørner armbånd er med smukke ædelsten i lyse farver bl.a. akvamarin, hvid månesten, peach månesten. Denne ankerkæde er produceret i 18 karat forgyldt 925 sterlingsølv. Den måler 16-20 cm i omkreds. Armbåndet kan bæres alene eller sammensættes med andre smukke armbånd.

925 Sterling Sølv
925 sterlingsølv er en af de mest brugte metaller inden for smykkebranchen. Dette er der en god grund til. Metallet, der består af 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller gør, at smykket i højere grad kan tåle ridser og skrammer. På den måde kan du trygt bruge smykket uden at skulle frygte, at det hurtigt går i stykker.
18 kt.
Karat anvendes som måleenhed for renhed af guld. Det måler forholdet mellem rent guld og andre metaller. Jo flere karat guld der er i produktet, jo højere andel er der af rent guld i forhold til andre metaller. 18 kt. betyder at produktet består af 75% rent guld og 25% andre metaller.
Forgyldt
Smykket er forgyldt med et lag guld belagt på overfladen af metallet. Mængden af karat kan være forskellig fra forgyldning til forgyldning og guld-farven kan variere i tonen. Forgyldningens holdbarhed afhænger af tykkelsen på forgyldningen målt i micron og afhænger ligeledes af, hvor meget du bruger smykket og hvordan du plejer det. Fjern gerne dit smykke når du vasker hænder, går i bad eller bruger parfumerede produkter, da det kan slide og nedbryde forgyldningen med tiden.
Akvamarin
Akvarmarin er en Beryl og i familie med Smaragden. Akvamarinen er hyppigst i lysegrøn, men denne farve kan variere. Det siges at stenen giver dig overskud og lyst til livet, og hjælper dig med at sige det usagte.
Månesten
Månesten er en afart af feldspat med silikater. Det er en smuk sten med labradosens, som er en perlemorsagtig refleks, der viser sig som et bevægeligt hvidt eller blåt skær i overfladen. Stenen er symbol for omsorg, kærlighed og nye begyndelser. Desuden hjælper den på dit fordøjelsessystem og dit optag af vitaminer.
Susanne Friis Bjørner
Susanne Friis Bjørner er et smykkebrand der er blevet skabt på tværs af generationer, for at blive båret på tværs af generationer. Brandet er nemlig blevet skabt af mor datter duoen Susanne og Benedicte Friis Bjørner, som begge har en forkærlighed for smykker med farverige sten i et simpelt design. Deres smykker er også inspireret af deres verdensomspændende rejser til nær og fjern, hvilket kommer til udtryk i de elegante og alsidige designs som er kombineret med ferskvandsperler og ædelsten.
Dine fordele hos Avilé
Som kunde hos Avilé har du altid gratis fragt på ordrer over 299 kr. og du kan gratis returnere dine varer op til 99 dage efter. Vi sørger for dag-til-dag levering, så du modtager din bestilling dagen efter købet. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeserviceteam, som står klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer.

Produkt info

Produkt info

Generelt

SKU 1882-2-20-577
EAN 5704043065174
Smykketype Armbånd
Køn Dame
Garanti
  • Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer. 2 år
Brand
  • Susanne Friis Bjørner er et smykkebrand der er blevet skabt på tværs af generationer, for at blive båret på tværs af generationer. Brandet er nemlig blevet skabt af mor datter duoen Susanne og Benedicte Friis Bjørner, som begge har en forkærlighed for smykker med farverige sten i et simpelt design. Deres smykker er også inspireret af deres verdensomspændende rejser til nær og fjern, hvilket kommer til udtryk i de elegante og alsidige designs som er kombineret med ferskvandsperler og ædelsten. Susanne Friis Bjørner

Design

Sten
  • Akvarmarin er en Beryl og i familie med Smaragden. Akvamarinen er hyppigst i lysegrøn, men denne farve kan variere. Det siges at stenen giver dig overskud og lyst til livet, og hjælper dig med at sige det usagte. Akvamarin
  • Månesten er en afart af feldspat med silikater. Det er en smuk sten med labradosens, som er en perlemorsagtig refleks, der viser sig som et bevægeligt hvidt eller blåt skær i overfladen. Stenen er symbol for omsorg, kærlighed og nye begyndelser. Desuden hjælper den på dit fordøjelsessystem og dit optag af vitaminer. Månesten
Materiale
  • 925 sterlingsølv er en af de mest brugte metaller inden for smykkebranchen. Dette er der en god grund til. Metallet, der består af 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller gør, at smykket i højere grad kan tåle ridser og skrammer. På den måde kan du trygt bruge smykket uden at skulle frygte, at det hurtigt går i stykker. 925 Sterling Sølv
Guldkarat
  • Karat anvendes som måleenhed for renhed af guld. Det måler forholdet mellem rent guld og andre metaller. Jo flere karat guld der er i produktet, jo højere andel er der af rent guld i forhold til andre metaller. 18 kt. betyder at produktet består af 75% rent guld og 25% andre metaller. 18 kt.
Farve Guld, Multi
Legering
  • Smykket er forgyldt med et lag guld belagt på overfladen af metallet. Mængden af karat kan være forskellig fra forgyldning til forgyldning og guld-farven kan variere i tonen. Forgyldningens holdbarhed afhænger af tykkelsen på forgyldningen målt i micron og afhænger ligeledes af, hvor meget du bruger smykket og hvordan du plejer det. Fjern gerne dit smykke når du vasker hænder, går i bad eller bruger parfumerede produkter, da det kan slide og nedbryde forgyldningen med tiden. Forgyldt

Størrelse

Størrelse Justerbar

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Susanne Friis Bjørner Armbånd 18 kt. Forgyldt Sølv 1882-2-20-577
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.