Scrouples Kleopatra Ring 14 kt. Guld m. 0,35 ct. Brillant 7135,35

På lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Scrouples Kleopatra Ring 14 kt. Guld m. 0,35 ct. Brillant 7135,35

Denne ring er produceret i 14 karat guld, det er i et enkel og klassisk design og passer derfor til alle kvinder. Ringen har isat en smuk brillant H-W/SI i brillant cut. Diamanten udgør 0,50 ct. Alle Kleopetra smykker er fremstillet af dygtige guldsmede efter gamle men stolte traditioner. 

Hos Avilé har vi et ombytningskonceptet på Kleopatra serien som betyder, at du kan starte med et Kleopatra smykke med en mindre diamant og lade det vokse sig større ved at opgradere til en større diamant. Ved en opgradering betaler du blot forskellen imellem prisen på det nye smykke, og det du betalte for det gamle. Da kontakter du os blot på [email protected], så hjælper vi med ombytningen. Bemærk mindste byttetrin er 0,05 ct.

Scrouples
I mere end 40 år har det danske smykkehus Scrouples kreeret moderigtige smykker til en pris, hvor alle kan være med. Scrouples’ designunivers kredser sig om den simple skandinaviske stil, hvor omdrejningspunktet er enkle og elegante smykker udført i kompromisløs kvalitet.
Autoriseret forhandler
Hos Avilé er vi autoriseret forhandler af hele vores sortiment. Det betyder, at du er sikret, at dine køb er originale produkter.
Dine fordele hos Avilé
Hos Avilé får du altid de bedste fordele. Du har mulighed for at returnere dine varer gratis i 99 dage. Derudover får du gratis fragt på ordrer over 299 kr., og eftersom vi leverer dag-til-dag får du din ordrer hurtigt. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på siden, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice som kan hjælpe dig.
2 års garanti
Du har selvfølgelig også 2 års garanti på alle produkter.

Produkt info

Produkt info

Generelt

SKU 7135,35
Smykketype Ring
Køn Dame
Brand
  • I mere end 40 år har det danske smykkehus Scrouples kreeret moderigtige smykker til en pris, hvor alle kan være med. Scrouples’ designunivers kredser sig om den simple skandinaviske stil, hvor omdrejningspunktet er enkle og elegante smykker udført i kompromisløs kvalitet. Scrouples
Garanti
  • Du har selvfølgelig også 2 års garanti på alle produkter. 2 år

Design

Sten
  • Brillant er en diamant der er slebet rund med et stort antal facetter (normalt 57 eller 58), som bryder lyset meget stærkt, hvorved stenen får en kraftigt funklende glans. Brillanter kommer i forskellige størrelser, som man måler efter ct., der refererer til vægten af diamanten. 1,00 ct. svarer til 0,2 gram. Ct. er dermed beskrivelsen af vægten på én diamant eller ædelsten, så jo mindre ct. des flere er der oftest på smykket. Diamant
Materiale 14 kt. guld
Diamantstørrelse
  • Brillant er en diamant der er slebet rund med et stort antal facetter (normalt 57 eller 58) som bryder lyset meget stærkt hvorved stenen får en kraftigt funklende glans.Brillanter kommer i forskellige størrelser, som man måler efter ct., der refererer til vægten af diamanten. 1,00 ct. svarer til 0,2 gram. Ct. er dermed beskrivelsen af vægten på én diamant eller ædelsten, så jo mindre ct. des flere er der oftest på smykket. 0,36 ct. Brillant Diamant
Farve Guld

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Scrouples Kleopatra Ring 14 kt. Guld m. 0,35 ct. Brillant 7135,35
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.