Pernille Corydon Berlin Creole Øreringe Sølv e-109-s

På lager (2 stk.)

Fri fragt ved køb over 299 kr.
Fri fragt over 299 DKK
Dag-til-dag levering
Gratis 99 dages retur

Beskrivelse

Beskrivelse

Pernille Corydon Berlin Creole Øreringe Sølv e-109-s

 

Smukke og elegante Berlin Creoler fra Pernille Corydon. 

Øreringene er skabt i Sterling Sølv.

Berlins rå udtryk kombineret med bløde runde cirkler som kontrast, er grundlaget for disse øreringe, som samtidig er minimalistiske og elegante.

 

Måler 25mm.

Prisen er for et par.

925 Sterling Sølv
925 sterlingsølv er en af de mest brugte metaller inden for smykkebranchen. Dette er der en god grund til. Metallet, der består af 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller gør, at smykket i højere grad kan tåle ridser og skrammer. På den måde kan du trygt bruge smykket uden at skulle frygte, at det hurtigt går i stykker.
Pernille Corydon
Skandinavisk enkelthed, men med kant. Det er kernen hos det danske smykkebrand Pernille Corydon, der siden 2007 har kreeret minimalistiske og stilrene smykker. Det enkle formsprog gør det nemt for dig at kombinere de elegante smykker, hvilket er en af hemmelighederne bag Pernille Corydons store succes - ikke kun i Danmark, men også i udlandet. Faktisk finder du Pernille Corydon-smykker i 20 lande verden over. Corydon lader sig blive inspireret af sine omgivelser og naturen, hvilket afspejler de organiske detaljer og stærke former, der kommer til udtryk i de anerkendte smykker.
Dine fordele hos Avilé
Som kunde hos Avilé har du altid gratis fragt på ordrer over 299 kr. og du kan gratis returnere dine varer op til 99 dage efter. Vi sørger for dag-til-dag levering, så du modtager din bestilling dagen efter købet. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeserviceteam, som står klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer.

Produkt info

Produkt info

Generelt

SKU e-109-s
EAN 5711980040249
Smykketype Øreringe
Køn Dame
Garanti
  • Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer. 2 år
Brand
  • Skandinavisk enkelthed, men med kant. Det er kernen hos det danske smykkebrand Pernille Corydon, der siden 2007 har kreeret minimalistiske og stilrene smykker. Det enkle formsprog gør det nemt for dig at kombinere de elegante smykker, hvilket er en af hemmelighederne bag Pernille Corydons store succes - ikke kun i Danmark, men også i udlandet. Faktisk finder du Pernille Corydon-smykker i 20 lande verden over. Corydon lader sig blive inspireret af sine omgivelser og naturen, hvilket afspejler de organiske detaljer og stærke former, der kommer til udtryk i de anerkendte smykker. Pernille Corydon

Design

Materiale
  • 925 sterlingsølv er en af de mest brugte metaller inden for smykkebranchen. Dette er der en god grund til. Metallet, der består af 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller gør, at smykket i højere grad kan tåle ridser og skrammer. På den måde kan du trygt bruge smykket uden at skulle frygte, at det hurtigt går i stykker. 925 Sterling Sølv
Farve Sølv

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Pernille Corydon Berlin Creole Øreringe Sølv e-109-s
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.