PDPAOLA Letter D Halskæde 18 kt. Forgyldt Sølv CO01-263-U

På lager (4 stk.)

Fri fragt ved køb over 299 kr.
Fri fragt over 299 DKK
Dag-til-dag levering
Gratis 99 dages retur

Beskrivelse

Beskrivelse

PDPAOLA Letter D Halskæde 18 kt. Forgyldt Sølv CO01-263-U

Denne kollektion af Letters halskæder fra PD PAOLA er en fin og anderledes måde at være en initial halskæde på. Bogstavet på halskæden kan være symbol for mange ting, og er derfor også perfekt som en personlig gave til en du holder af.

Halskæden består af en oval formet ring besat med diverse smukke sten, der omkranser det gyldne bogstav der svæver fint i midten af ringen. Selve kæden er justerbar fra 45 til 50 cm og er lavet i 18 karat forgyldt 925 sterlingsølv.

Stenene i vedhænget inkluderer tigerøje, labradorit, mother of pearl og farvede zirkoner.

925 Sterling Sølv
925 sterlingsølv er en af de mest brugte metaller inden for smykkebranchen. Dette er der en god grund til. Metallet, der består af 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller gør, at smykket i højere grad kan tåle ridser og skrammer. På den måde kan du trygt bruge smykket uden at skulle frygte, at det hurtigt går i stykker.
18 kt.
Karat anvendes som måleenhed for renhed af guld. Det måler forholdet mellem rent guld og andre metaller. Jo flere karat guld der er i produktet, jo højere andel er der af rent guld i forhold til andre metaller. 18 kt. betyder at produktet består af 75% rent guld og 25% andre metaller.
Forgyldt
Smykket er forgyldt med et lag guld belagt på overfladen af metallet. Mængden af karat kan være forskellig fra forgyldning til forgyldning og guld-farven kan variere i tonen. Forgyldningens holdbarhed afhænger af tykkelsen på forgyldningen målt i micron og afhænger ligeledes af, hvor meget du bruger smykket og hvordan du plejer det. Fjern gerne dit smykke når du vasker hænder, går i bad eller bruger parfumerede produkter, da det kan slide og nedbryde forgyldningen med tiden.
Labradorit
Labradorit er en feldspat ædelsten der har en grå overflade med en skiftende farveeffekt, kaldet labradorescens. Når stenen drejes i lyset får den et smukt mettalisk skær af blå, orange og grønne nuancer. Derfor kaldes labradorit også for "Nordlys Ædelstenen". Stenen blev opkaldt i Labradorit i Canada og er opkaldt derefter. Stenen siges at hjælpe dig med at holde jordforbindelsen mens du skaber mirakler, kan give dig viljestyrke.
Mother
Mother of Pearl er en shell sten der kommer fra et skinnende lag inde i en musling, som forekommer oftere end ferskvandsperler, men også har den karakteristiske skinnende overflade der reflekterer lys og farver.
Tigerøje
Tigerøje er en smuk ædelsten med striber i gyldne, gullige, brune og rødbrune farver. Stenen har en unik effekt der kaldet "katteøjeeffekten", som giver et flot udtryk i overfladen. Stenen er symbol for styrke, mod og fokus. Den siges at hjælpe med at bevare overblikket i svære situationer.
Zirkon
Zirkoner er en syntetisk fremstillet sten som bruges i mange smykker, både i den klare hvide farve og som indfarvede sten i diverse farver. Stenen slibes oftest i facetter, som gør at stenen skinner smukt i lyset. Zirkoner er symboler på skønhed, lys og positive energier.
PDPAOLA
PDPAOLA er et spansk smykkebrand, som søskendeparret Paola og Humbert skabte i 2014. Gennem modige og kreative designs er brandets ambition at vende den klassiske smykkebranche på hovedet. Med andre ord: PD Paola gør tingene anderledes, og deres smykker retter sig mod dig, der ikke har noget imod at skille sig ud fra mængden. Gå på opdagelse og blive inspireret i et moderne smykkeunivers med kreative nyfortolkninger af klassiske smykker.
Dine fordele hos Avilé
Som kunde hos Avilé har du altid gratis fragt på ordrer over 299 kr. og du kan gratis returnere dine varer op til 99 dage efter. Vi sørger for dag-til-dag levering, så du modtager din bestilling dagen efter købet. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeserviceteam, som står klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer.

Produkt info

Produkt info

Generelt

SKU CO01-263-U
EAN 8435511719141
Smykketype Halskæde
Køn Dame
Garanti
  • Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer. 2 år
Brand
  • PDPAOLA er et spansk smykkebrand, som søskendeparret Paola og Humbert skabte i 2014. Gennem modige og kreative designs er brandets ambition at vende den klassiske smykkebranche på hovedet. Med andre ord: PD Paola gør tingene anderledes, og deres smykker retter sig mod dig, der ikke har noget imod at skille sig ud fra mængden. Gå på opdagelse og blive inspireret i et moderne smykkeunivers med kreative nyfortolkninger af klassiske smykker. PDPAOLA

Design

Sten
  • Labradorit er en feldspat ædelsten der har en grå overflade med en skiftende farveeffekt, kaldet labradorescens. Når stenen drejes i lyset får den et smukt mettalisk skær af blå, orange og grønne nuancer. Derfor kaldes labradorit også for "Nordlys Ædelstenen". Stenen blev opkaldt i Labradorit i Canada og er opkaldt derefter. Stenen siges at hjælpe dig med at holde jordforbindelsen mens du skaber mirakler, kan give dig viljestyrke. Labradorit
  • Mother of Pearl er en shell sten der kommer fra et skinnende lag inde i en musling, som forekommer oftere end ferskvandsperler, men også har den karakteristiske skinnende overflade der reflekterer lys og farver. Mother of Pearl
  • Tigerøje er en smuk ædelsten med striber i gyldne, gullige, brune og rødbrune farver. Stenen har en unik effekt der kaldet "katteøjeeffekten", som giver et flot udtryk i overfladen. Stenen er symbol for styrke, mod og fokus. Den siges at hjælpe med at bevare overblikket i svære situationer. Tigerøje
  • Zirkoner er en syntetisk fremstillet sten som bruges i mange smykker, både i den klare hvide farve og som indfarvede sten i diverse farver. Stenen slibes oftest i facetter, som gør at stenen skinner smukt i lyset. Zirkoner er symboler på skønhed, lys og positive energier. Zirkon
Materiale
  • 925 sterlingsølv er en af de mest brugte metaller inden for smykkebranchen. Dette er der en god grund til. Metallet, der består af 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller gør, at smykket i højere grad kan tåle ridser og skrammer. På den måde kan du trygt bruge smykket uden at skulle frygte, at det hurtigt går i stykker. 925 Sterling Sølv
Guldkarat
  • Karat anvendes som måleenhed for renhed af guld. Det måler forholdet mellem rent guld og andre metaller. Jo flere karat guld der er i produktet, jo højere andel er der af rent guld i forhold til andre metaller. 18 kt. betyder at produktet består af 75% rent guld og 25% andre metaller. 18 kt.
Farve Guld, Multi
Legering
  • Smykket er forgyldt med et lag guld belagt på overfladen af metallet. Mængden af karat kan være forskellig fra forgyldning til forgyldning og guld-farven kan variere i tonen. Forgyldningens holdbarhed afhænger af tykkelsen på forgyldningen målt i micron og afhænger ligeledes af, hvor meget du bruger smykket og hvordan du plejer det. Fjern gerne dit smykke når du vasker hænder, går i bad eller bruger parfumerede produkter, da det kan slide og nedbryde forgyldningen med tiden. Forgyldt

Størrelse

Vedhæng Bogstav
Størrelse 45 cm
Forlængerstykke 5 cm

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: PDPAOLA Letter D Halskæde 18 kt. Forgyldt Sølv CO01-263-U
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.