Mads Z Olive Love Øreringe 14 kt. Guld 1511104

På lager (1 stk.)

Fri fragt ved køb over 299 kr.
Fri fragt over 299 DKK
Dag-til-dag levering
Gratis 99 dages retur

Beskrivelse

Beskrivelse

Mads Z Olive Love Øreringe 14 kt. Guld 1511104

Smukke Olive Love ørestikkere fra det populære smykkebrand, Mads Z. Ørestikkerne kommer i 14 karat guld og med 0,06 ct. W.SI diamanter.

Måler 12 mm.

Guld
Guld er en ædelmetal, de er kendt for sin karakteristiske glødende guldfarve og er ekstremt holdbart og modstandsdygtigt over for korrosion og oxidation. Guld har et dekorativt formål på grund af sin skønhed og sjældenhed, hvorfor det bruges i mange produkter og især smykker.
14 kt.
Karat anvendes som måleenhed for renhed af guld. Det måler forholdet mellem rent guld og andre metaller. Jo flere karat guld der er i produktet, jo højere andel er der af rent guld i forhold til andre metaller. 14 kt. betyder at produktet består af 58,3% rent guld og 41,67% andre metaller.
Diamant
Brillant også kendt som Diamant er slebet rund med et stort antal facetter (normalt 57 eller 58), som bryder lyset meget stærkt, hvorved stenen får en kraftigt funklende glans. Brillanter kommer i forskellige størrelser, som man måler efter ct., der refererer til vægten af diamanten. 1,00 ct. svarer til 0,2 gram. Ct. er dermed beskrivelsen af vægten på én diamant eller ædelsten, så jo mindre ct. des flere er der oftest på smykket. De mest værdifulde diamanter er farveløse, da de tillader lyset at passere igennem dem og skaber en spektakulær lysrefleksion.
Mads Z
Danske Mads Ziegler er grunlægger af de eksklusive Mads Z smykker. Mads var før en del af Kranz & Ziegler, men har siden 2015 fokuseret på Mads Z. Smykkerne designes i Odense, og designet tager udgangspunkt i tidens trends, og Mads' passion for ædle metaller og farvestrålende ædelsten. Mads Z's vision er at fremstille unikke smykker, som afspejler den enkeltes personlighed, til kvinder i alle aldre samt til enhver lejlighed. Mads siden år 2021 fremstillet alle hans smykker i genanvendt guld og sølv, for at skåne miljøet.
Dine fordele hos Avilé
Som kunde hos Avilé har du altid gratis fragt på ordrer over 299 kr. og du kan gratis returnere dine varer op til 99 dage efter. Vi sørger for dag-til-dag levering, så du modtager din bestilling dagen efter købet. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeserviceteam, som står klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer.

Produkt info

Produkt info

Generelt

SKU 1511104
EAN 5713169077602
Smykketype Øreringe
Køn Dame
Garanti
  • Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer. 2 år
Brand
  • Danske Mads Ziegler er grunlægger af de eksklusive Mads Z smykker. Mads var før en del af Kranz & Ziegler, men har siden 2015 fokuseret på Mads Z. Smykkerne designes i Odense, og designet tager udgangspunkt i tidens trends, og Mads' passion for ædle metaller og farvestrålende ædelsten. Mads Z's vision er at fremstille unikke smykker, som afspejler den enkeltes personlighed, til kvinder i alle aldre samt til enhver lejlighed. Mads siden år 2021 fremstillet alle hans smykker i genanvendt guld og sølv, for at skåne miljøet. Mads Z

Design

Sten
  • Brillant også kendt som Diamant er slebet rund med et stort antal facetter (normalt 57 eller 58), som bryder lyset meget stærkt, hvorved stenen får en kraftigt funklende glans. Brillanter kommer i forskellige størrelser, som man måler efter ct., der refererer til vægten af diamanten. 1,00 ct. svarer til 0,2 gram. Ct. er dermed beskrivelsen af vægten på én diamant eller ædelsten, så jo mindre ct. des flere er der oftest på smykket. De mest værdifulde diamanter er farveløse, da de tillader lyset at passere igennem dem og skaber en spektakulær lysrefleksion. Diamant
Materiale
  • Guld er en ædelmetal, de er kendt for sin karakteristiske glødende guldfarve og er ekstremt holdbart og modstandsdygtigt over for korrosion og oxidation. Guld har et dekorativt formål på grund af sin skønhed og sjældenhed, hvorfor det bruges i mange produkter og især smykker. Guld
Guldkarat
  • Karat anvendes som måleenhed for renhed af guld. Det måler forholdet mellem rent guld og andre metaller. Jo flere karat guld der er i produktet, jo højere andel er der af rent guld i forhold til andre metaller. 14 kt. betyder at produktet består af 58,3% rent guld og 41,67% andre metaller. 14 kt.
Farve Guld

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Mads Z Olive Love Øreringe 14 kt. Guld 1511104
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.