Maanesten Amy Ring 18 kt. Forgyldt 4784a

På lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Maanesten Amy Ring 18 kt. Forgyldt 4784a


Amy-ringen udtrykker styrke med sin kraftige størrelse og rillede samt twistede overflade, der snor sig omkring fingeren i et evigt forløb.

Maanestens nye AW22-kollektion NEW HORIZONS udforsker den magiske rejse, der sætter sig i sjælen. Den er drevet af en vidunderlig nysgerrighed og lyst til at mærke, se og udforske.

Kollektionen er blevet skabt med et legesygt og eksperimenterende udgangspunkt.  

Materialer: Genanvendt sterlingsølv (925) belagt med 18 karat guld.

Maanesten
Maanesten er et dansk smykkebrand, der siden 2010 har skabt fantasifulde, elegante og dragende smykker. Deres imponerende udvalg af smykker, der tæller alt fra armbånd til øreringe, er håndlavet i Jaipur i Indien - et land med stolte smykketraditioner. Her sidder Maanestens egne dygtige guld- og sølvsmede og giver smykkerne liv.
Autoriseret forhandler
Hos Avilé er vi autoriseret forhandler af hele vores sortiment. Det betyder, at du er sikret, at dine køb er originale produkter.
Dine fordele hos Avilé
Hos Avilé får du altid de bedste fordele. Du har mulighed for at returnere dine varer gratis i 99 dage. Derudover får du gratis fragt på ordrer over 299 kr., og eftersom vi leverer dag-til-dag får du din ordrer hurtigt. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på siden, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice som kan hjælpe dig.
2 års garanti
Du har selvfølgelig også 2 års garanti på alle produkter.

Produkt info

Produkt info

Generelt

SKU 4784a
Smykketype Ring
Køn Dame
Brand
  • Maanesten er et dansk smykkebrand, der siden 2010 har skabt fantasifulde, elegante og dragende smykker. Deres imponerende udvalg af smykker, der tæller alt fra armbånd til øreringe, er håndlavet i Jaipur i Indien - et land med stolte smykketraditioner. Her sidder Maanestens egne dygtige guld- og sølvsmede og giver smykkerne liv. Maanesten
Garanti
  • Du har selvfølgelig også 2 års garanti på alle produkter. 2 år

Design

Materiale
  • Dette smykke er legeret med 18 karat forgyldning, hvilket betyder at det består af 75% guld. Under guldlegering er 925 sterlingsølv, hvilket består af 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller. Dette gør at smykket i højere grad kan tåle ridser og skrammer. 18 kt. forgyldt 925 sterling sølv
Farve Guld
Legering
  • Et forgyldt smykke er belagt med et lag x karat guld på overfladen, hvilket giver den klassiske guldfarve. Forgyldningen kan holde længe, men holdbarheden afhænger selvfølgelig af, hvor meget du bruger smykket. Forgyldt

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Maanesten Amy Ring 18 kt. Forgyldt 4784a
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.