Dulong Kharisma Store Øreringe Sølv KHA1-F1050

På lager (3 stk.)

Beskrivelse

Beskrivelse

Dulong Kharisma Store Øreringe Sølv KHA1-F1050

 

Dette smukke Kharisma øreringssæt kommer her i S925 Sterling sølv, i et tidsløst og enkelt design. 

Øreringene har skinnende overflader, som ved bevægelse leger med lyset og kaster det rundt. 

 

Dette sæt er i den store størrelse, og er derfor et sæt man lægger mærke til, af vores sølv Kharisma øreringe. Det er vigtigt at bemærke, at der er en venstre og en højre ørering, og at det derfor er vigtigt at placere øreringene i de korrekte sider, så kurven peger væk fra ansigtet.

 

Derudover passer dette smukke øreringesæt perfekt til den kommende konfirmand, som skal have sit første personlige smykke.

Dulong
Gedigent håndværk og betagende designs. Det er, hvad du får med de eksklusive smykker fra det danske smykkebrand Dulong. Bag brandet står juveleren Marianne Dulong og smykkedesigner Anja Camilla Alajdi, og siden brandets begyndelse i 2005 har det udviklet sig til at være et af de mest eksklusive smykkemærker i Danmark. Eksempelvis har det danske kongehus ved flere lejligheder båret de elegante smykker fra Dulong. Smykkerne er til dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, designet eller detaljen.
Autoriseret forhandler
Hos Avilé er vi autoriseret forhandler af hele vores sortiment. Det betyder, at du er sikret, at dine køb er originale produkter.
Dine fordele hos Avilé
Hos Avilé får du altid de bedste fordele. Du har mulighed for at returnere dine varer gratis i 99 dage. Derudover får du gratis fragt på ordrer over 299 kr., og eftersom vi leverer dag-til-dag får du din ordrer hurtigt. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på siden, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice som kan hjælpe dig.
2 års garanti
Du har selvfølgelig også 2 års garanti på alle produkter.

Produkt info

Produkt info

Generelt

SKU KHA1-F1050
EAN 5713418013016
Smykketype Øreringe
Køn Dame
Brand
  • Gedigent håndværk og betagende designs. Det er, hvad du får med de eksklusive smykker fra det danske smykkebrand Dulong. Bag brandet står juveleren Marianne Dulong og smykkedesigner Anja Camilla Alajdi, og siden brandets begyndelse i 2005 har det udviklet sig til at være et af de mest eksklusive smykkemærker i Danmark. Eksempelvis har det danske kongehus ved flere lejligheder båret de elegante smykker fra Dulong. Smykkerne er til dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, designet eller detaljen. Dulong
Garanti
  • Du har selvfølgelig også 2 års garanti på alle produkter. 2 år

Design

Materiale
  • 925 sterlingsølv er en af de mest brugte metaller inden for smykkebranchen. Dette er der en god grund til. Legeringen, der består af 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller gør, at smykket i højere grad kan tåle ridser og skrammer. På den måde kan du trygt bruge smykket uden at skulle frygte, at det hurtigt går i stykker. 925 Sterling Sølv
Farve Sølv

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Dulong Kharisma Store Øreringe Sølv KHA1-F1050
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.