Dulong Kharisma Armbånd Sølv KHA4-F1150

På lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Dulong Kharisma Armbånd Sølv KHA4-F1150

Dette tidsløse Kharisma armbånd er indebåret af feminin elegance. Et tidsløst design der både falder smukt og sidder behageligt på håndledet. Armbåndet er lavet i 925 sterlingsølv og har den karakteristiske håndfilede overflade kendt fra Dulongs smykker.

 

Dulong armbånd og armringe bliver produceret i fem forskellige størrelser: 1, 2, 3, 4 og 5. Nedenfor ses en guide, så du kan se hvilket armbånd som passer til dit håndled.

 

Armbånd & armringe:
- Str. 1 passer et håndled der måler 14 cm.
- Str. 2 passer et håndled der måler 15 cm.
- Str. 3 passer et håndled der måler 16 cm.
- Str. 4 passer et håndled der måler 17 cm.
- Str. 5 passer et håndled der måler 18 cm.

Dulong
Gedigent håndværk og betagende designs. Det er, hvad du får med de eksklusive smykker fra det danske smykkebrand Dulong. Bag brandet står juveleren Marianne Dulong og smykkedesigner Anja Camilla Alajdi, og siden brandets begyndelse i 2005 har det udviklet sig til at være et af de mest eksklusive smykkemærker i Danmark. Eksempelvis har det danske kongehus ved flere lejligheder båret de elegante smykker fra Dulong.
Autoriseret forhandler
Hos Avilé er vi autoriseret forhandler af hele vores sortiment. Det betyder, at du er sikret, at dine køb er originale produkter.
Dine fordele hos Avilé
Hos Avilé får du altid de bedste fordele. Du har mulighed for at returnere dine varer gratis i 99 dage. Derudover får du gratis fragt på ordrer over 299 kr., og eftersom vi leverer dag-til-dag får du din ordrer hurtigt. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på siden, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice som kan hjælpe dig.
2 års garanti
Du har selvfølgelig også 2 års garanti på alle produkter.

Produkt info

Produkt info

Generelt

SKU KHA4-F1150
Smykketype Armbånd
Køn Dame
Brand
  • Gedigent håndværk og betagende designs. Det er, hvad du får med de eksklusive smykker fra det danske smykkebrand Dulong. Bag brandet står juveleren Marianne Dulong og smykkedesigner Anja Camilla Alajdi, og siden brandets begyndelse i 2005 har det udviklet sig til at være et af de mest eksklusive smykkemærker i Danmark. Eksempelvis har det danske kongehus ved flere lejligheder båret de elegante smykker fra Dulong. Dulong
Garanti
  • Du har selvfølgelig også 2 års garanti på alle produkter. 2 år

Design

Materiale
  • 925 sterlingsølv er en af de mest brugte metaller inden for smykkebranchen. Dette er der en god grund til. Legeringen, der består af 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller gør, at smykket i højere grad kan tåle ridser og skrammer. På den måde kan du trygt bruge smykket uden at skulle frygte, at det hurtigt går i stykker. 925 Sterling Sølv
Farve Sølv

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Dulong Kharisma Armbånd Sølv KHA4-F1150
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.