Dulong Globe Vesuvian Vedhæng 18 kt. Guld GLO2-A1109

På lager (2 stk.)

Fri fragt ved køb over 299 kr.
Fri fragt over 299 DKK
Dag-til-dag levering
Gratis 99 dages retur

Beskrivelse

Beskrivelse

Dulong Globe Vesuvian Vedhæng 18 kt. Guld GLO2-A1109

 

Dette smukke Globe vedhæng er et klassisk vedhæng i et glamourøst design. Vedhænget kommer i 18 karat guld, og har derudover en flot Vesuvian som reflekterer et blidt lys. 

 

Vedhænget kan bæres både i en kort eller lang kæde om halsen, så du kan designe dit smykke som du ønsker det.

 

Elsker du den grønne farve, så er Vesuvian vedhænget vedhænget for dig. Ædelstenen blev først fundet i den Italienske vulkan Vesuv, og er perfekt at mixe med f.eks. koral for et smukt look.

 

Vedhænget fås både i sølv og guld.

Guld
Guld er en ædelmetal, de er kendt for sin karakteristiske glødende guldfarve og er ekstremt holdbart og modstandsdygtigt over for korrosion og oxidation. Guld har et dekorativt formål på grund af sin skønhed og sjældenhed, hvorfor det bruges i mange produkter og især smykker.
18 kt.
Karat anvendes som måleenhed for renhed af guld. Det måler forholdet mellem rent guld og andre metaller. Jo flere karat guld der er i produktet, jo højere andel er der af rent guld i forhold til andre metaller. 18 kt. betyder at produktet består af 75% rent guld og 25% andre metaller.
Vesuvian
Vesuvian, også kaldet vesuvianit eller idokras, er en mineralsten der blev opdaget ved Vesuv vulkanen i Italien. Stenen er kendt for sin kompleksitet og variation i farver og struktur, og kan både være transparent og uigennemsigtige sten. Vesuvian har en hårdhed på 6,5 til 7 på Mohs-skalaen, og den er derfor meget modstandsdygtig. Stenen siges også at kunne hjælpe med at opløse vrede og frygt, mens den stimulerer opfindsomhed og kreativitet.
Dulong
Dulong Fine Jewelry er et eksklusivt dansk smykkebrand grundlagt i 2005 af juveleren Marianne Dulong og smykkedesigner Anja Camilla Alajdi. Brandet er kendt for deres enestående håndværk og fortryllende designs, og det har etableret sig som et af Danmarks mest eksklusive smykkemærker. Dulong-smykker er blevet båret af det danske kongehus og er skabt til dem, der værdsætter kompromisløs kvalitet, design og detaljer.
Dine fordele hos Avilé
Som kunde hos Avilé har du altid gratis fragt på ordrer over 299 kr. og du kan gratis returnere dine varer op til 99 dage efter. Vi sørger for dag-til-dag levering, så du modtager din bestilling dagen efter købet. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeserviceteam, som står klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer.

Produkt info

Produkt info

Generelt

SKU GLO2-A1109
EAN 5713418011708
Smykketype Vedhæng
Køn Dame
Garanti
  • Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer. 2 år
Brand
  • Dulong Fine Jewelry er et eksklusivt dansk smykkebrand grundlagt i 2005 af juveleren Marianne Dulong og smykkedesigner Anja Camilla Alajdi. Brandet er kendt for deres enestående håndværk og fortryllende designs, og det har etableret sig som et af Danmarks mest eksklusive smykkemærker. Dulong-smykker er blevet båret af det danske kongehus og er skabt til dem, der værdsætter kompromisløs kvalitet, design og detaljer. Dulong

Design

Sten
  • Vesuvian, også kaldet vesuvianit eller idokras, er en mineralsten der blev opdaget ved Vesuv vulkanen i Italien. Stenen er kendt for sin kompleksitet og variation i farver og struktur, og kan både være transparent og uigennemsigtige sten. Vesuvian har en hårdhed på 6,5 til 7 på Mohs-skalaen, og den er derfor meget modstandsdygtig. Stenen siges også at kunne hjælpe med at opløse vrede og frygt, mens den stimulerer opfindsomhed og kreativitet. Vesuvian
Materiale
  • Guld er en ædelmetal, de er kendt for sin karakteristiske glødende guldfarve og er ekstremt holdbart og modstandsdygtigt over for korrosion og oxidation. Guld har et dekorativt formål på grund af sin skønhed og sjældenhed, hvorfor det bruges i mange produkter og især smykker. Guld
Guldkarat
  • Karat anvendes som måleenhed for renhed af guld. Det måler forholdet mellem rent guld og andre metaller. Jo flere karat guld der er i produktet, jo højere andel er der af rent guld i forhold til andre metaller. 18 kt. betyder at produktet består af 75% rent guld og 25% andre metaller. 18 kt.
Farve Guld

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Dulong Globe Vesuvian Vedhæng 18 kt. Guld GLO2-A1109
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.