Dulong Globe Guava Vedhæng 18 kt. Guld GLO2-A1140

På lager (2 stk.)

Fri fragt ved køb over 299 kr.
Fri fragt over 299 DKK
Dag-til-dag levering
Gratis 99 dages retur

Beskrivelse

Beskrivelse

Dulong Globe Guava Vedhæng 18 kt. Guld GLO2-A1140

 

Dette smukke vedhæng kommer i et prangende og unikt design. Vedhænget kommer i 18 karat guld, og har derudover en smuk guavakvarts i en dyb rosa nuance.  Guavakvartsen er en smuk sten som klæder rigtig mange kvinder.

 

Globe vedhænget kan nemt sættes på f.eks. Kharisma, Esme eller Luna smykkerne - og du kan med fordel have flere forskellige vedhæng i din kollektion, så du altid kan fornye dit udseende når du vil. Vedhænget er i høj kvalitet og tigerøjets blandede farver klæder alle.

De kan derudover også bruges med en kæde, f.eks. vores Stream kæde.

 

Vedhænget kan både købes i guld og i sølv.

Guld
Guld er en ædelmetal, de er kendt for sin karakteristiske glødende guldfarve og er ekstremt holdbart og modstandsdygtigt over for korrosion og oxidation. Guld har et dekorativt formål på grund af sin skønhed og sjældenhed, hvorfor det bruges i mange produkter og især smykker.
18 kt.
Karat anvendes som måleenhed for renhed af guld. Det måler forholdet mellem rent guld og andre metaller. Jo flere karat guld der er i produktet, jo højere andel er der af rent guld i forhold til andre metaller. 18 kt. betyder at produktet består af 75% rent guld og 25% andre metaller.
Kvarts
Kvarts er et af de mest almindelige mineraler, og forekommer i forskellige farver, former og strukturer. Når sten tilhører kvartsfamilien, betyder det, at stenene er af en variant af det mineral, der kaldes kvarts. Der findes adskillige typer af kvarts. Nogle af de mest kendte ædelsten er ametyst, citrin, rosenkvarts, røgkvarts og agat. Stenene har det tilfælles at de har samme grundsammensætning, da kvarts er lavet af siliciumdioxid.
Dulong
Dulong Fine Jewelry er et eksklusivt dansk smykkebrand grundlagt i 2005 af juveleren Marianne Dulong og smykkedesigner Anja Camilla Alajdi. Brandet er kendt for deres enestående håndværk og fortryllende designs, og det har etableret sig som et af Danmarks mest eksklusive smykkemærker. Dulong-smykker er blevet båret af det danske kongehus og er skabt til dem, der værdsætter kompromisløs kvalitet, design og detaljer.
Dine fordele hos Avilé
Som kunde hos Avilé har du altid gratis fragt på ordrer over 299 kr. og du kan gratis returnere dine varer op til 99 dage efter. Vi sørger for dag-til-dag levering, så du modtager din bestilling dagen efter købet. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeserviceteam, som står klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer.

Produkt info

Produkt info

Generelt

SKU GLO2-A1140
EAN 5713418044829
Smykketype Vedhæng
Køn Dame
Garanti
  • Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer. 2 år
Brand
  • Dulong Fine Jewelry er et eksklusivt dansk smykkebrand grundlagt i 2005 af juveleren Marianne Dulong og smykkedesigner Anja Camilla Alajdi. Brandet er kendt for deres enestående håndværk og fortryllende designs, og det har etableret sig som et af Danmarks mest eksklusive smykkemærker. Dulong-smykker er blevet båret af det danske kongehus og er skabt til dem, der værdsætter kompromisløs kvalitet, design og detaljer. Dulong

Design

Sten
  • Kvarts er et af de mest almindelige mineraler, og forekommer i forskellige farver, former og strukturer. Når sten tilhører kvartsfamilien, betyder det, at stenene er af en variant af det mineral, der kaldes kvarts. Der findes adskillige typer af kvarts. Nogle af de mest kendte ædelsten er ametyst, citrin, rosenkvarts, røgkvarts og agat. Stenene har det tilfælles at de har samme grundsammensætning, da kvarts er lavet af siliciumdioxid. Kvarts
Materiale
  • Guld er en ædelmetal, de er kendt for sin karakteristiske glødende guldfarve og er ekstremt holdbart og modstandsdygtigt over for korrosion og oxidation. Guld har et dekorativt formål på grund af sin skønhed og sjældenhed, hvorfor det bruges i mange produkter og især smykker. Guld
Guldkarat
  • Karat anvendes som måleenhed for renhed af guld. Det måler forholdet mellem rent guld og andre metaller. Jo flere karat guld der er i produktet, jo højere andel er der af rent guld i forhold til andre metaller. 18 kt. betyder at produktet består af 75% rent guld og 25% andre metaller. 18 kt.
Farve Guld

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Dulong Globe Guava Vedhæng 18 kt. Guld GLO2-A1140
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.