DAY ET Day Wilderness Big Smykkeskrin Blå Brun 323249050104092000

På lager (2 stk.)

Fri fragt ved køb over 299 kr.
Fri fragt over 299 DKK
Dag-til-dag levering
Gratis 99 dages retur

Beskrivelse

Beskrivelse

DAY ET Day Wilderness Big Smykkeskrin Blå Brun 323249050104092000

Dette er et elegant smykkeskrin fra brandet DAY ET. Det er ideelt til opbevaring af dine smukke smykker, og du kan nemt have det med på ferie eller have stående på badeværelset. Den er produceret i et blødt materiale som har en fløjl overflade med leopard mønster. Smykkeskrinet har en nem lukning med en knap. Det har flere opbevaringsrum, så du har den perfekte mulighed for at have dine armbånd, halskæde og øreringe samlet. På smykkeskrinets top er DAY ET's logo trykket med guld, dette givet et cool statement. Ønsker du at have dine smykke organiseret samt pænt præsenteret. Så er dette smykkeskrin perfekt for dig. 

Polyester
Polyester er en syntetisk fiber, der er lavet af petrokemiske materialer gennem en kemisk proces kaldet polymerisation. Denne fiber er kendt for sin holdbarhed, elasticitet og modstandsdygtighed over for krøller og krympning.
DAY ET
DAY ET er en velkendt dansk livsstilsvirksomhed, grundlagt i 1997, der skaber skandinaviske produkter som tasker, tøj, tilbehør og rejseudstyr. Deres fokus er at kombinere funktionalitet og tidløst design for at berige din hverdag. Med et sortiment, der dækker alt fra arbejde til rejser og fritid, er DAY ET engageret i at hjælpe dig med at udtrykke din unikke stil og gøre hverdagen speciel.
Dine fordele hos Avilé
Som kunde hos Avilé har du altid gratis fragt på ordrer over 299 kr. og du kan gratis returnere dine varer op til 99 dage efter. Vi sørger for dag-til-dag levering, så du modtager din bestilling dagen efter købet. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeserviceteam, som står klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer.

Produkt info

Produkt info

Generelt

SKU 323249050104092000
EAN 5714669065922
Type opbevaring Smykkeskrin
Garanti
  • Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer. 2 år
Brand
  • DAY ET er en velkendt dansk livsstilsvirksomhed, grundlagt i 1997, der skaber skandinaviske produkter som tasker, tøj, tilbehør og rejseudstyr. Deres fokus er at kombinere funktionalitet og tidløst design for at berige din hverdag. Med et sortiment, der dækker alt fra arbejde til rejser og fritid, er DAY ET engageret i at hjælpe dig med at udtrykke din unikke stil og gøre hverdagen speciel. DAY ET

Design

Materiale
  • Polyester er en syntetisk fiber, der er lavet af petrokemiske materialer gennem en kemisk proces kaldet polymerisation. Denne fiber er kendt for sin holdbarhed, elasticitet og modstandsdygtighed over for krøller og krympning. Polyester
Farve Blå, Brun
Foringsfarve Sort

Størrelse

Dimensioner 25x18x12 cm

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: DAY ET Day Wilderness Big Smykkeskrin Blå Brun 323249050104092000
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.