Carré Øreringe 18 kt. Forgyldt Sølv FH 4416 Baroque

På lager (1 stk.)

Fri fragt ved køb over 299 kr.
Fri fragt over 299 DKK
Dag-til-dag levering
Gratis 99 dages retur

Beskrivelse

Beskrivelse

Carré Øreringe 18 kt. Forgyldt Sølv FH 4416 Baroque

 

Disse øreringe er lavet i 18 karat forgyldt 925 Sterlingsølv med en funklende oval barokperle.

Designet giver et meget minimalistisk look. Er du typen som godt kan lide klassiske, veldesignede smykker - så er disse øreringe med de minimalistiske barokperler et must have i din kollektion.

 

De faste barokperler gør, at du ikke skal bekymre dig om at sidde fast i noget, da der ikke er noget der hænger og bevæger sig.

 

Disse øreringe er en del af Carré's HOLIDAY 2022 Edition, så det er helt nye modeller - så skynd dig at være med til at vise de helt nye smykker frem.

925 Sterling Sølv
925 sterlingsølv er en af de mest brugte metaller inden for smykkebranchen. Dette er der en god grund til. Metallet, der består af 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller gør, at smykket i højere grad kan tåle ridser og skrammer. På den måde kan du trygt bruge smykket uden at skulle frygte, at det hurtigt går i stykker.
18 kt.
Karat anvendes som måleenhed for renhed af guld. Det måler forholdet mellem rent guld og andre metaller. Jo flere karat guld der er i produktet, jo højere andel er der af rent guld i forhold til andre metaller. 18 kt. betyder at produktet består af 75% rent guld og 25% andre metaller.
Forgyldt
Smykket er forgyldt med et lag guld belagt på overfladen af metallet. Mængden af karat kan være forskellig fra forgyldning til forgyldning og guld-farven kan variere i tonen. Forgyldningens holdbarhed afhænger af tykkelsen på forgyldningen målt i micron og afhænger ligeledes af, hvor meget du bruger smykket og hvordan du plejer det. Fjern gerne dit smykke når du vasker hænder, går i bad eller bruger parfumerede produkter, da det kan slide og nedbryde forgyldningen med tiden.
Carré
Siden 1991 har Carré designet funklende, farverige smykker med over 900 forskellige ædelsten. Designeren Shiri Rosenweig ser ædelsten som naturens vidundere, der i kombination med hinanden skaber en farverig magi i smykkerne. Hele universet er især inspireret af det farveunivers og de værdier, der findes i Østen. Hver sten har sin egen karakter, som øjeblikkelig fremhæver din individuelle karakter når du bærer smykkerne.
Dine fordele hos Avilé
Som kunde hos Avilé har du altid gratis fragt på ordrer over 299 kr. og du kan gratis returnere dine varer op til 99 dage efter. Vi sørger for dag-til-dag levering, så du modtager din bestilling dagen efter købet. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeserviceteam, som står klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer.

Produkt info

Produkt info

Generelt

SKU FH 4416 Baroque
EAN 5712526989961
Smykketype Øreringe
Køn Dame
Garanti
  • Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer. 2 år
Brand
  • Siden 1991 har Carré designet funklende, farverige smykker med over 900 forskellige ædelsten. Designeren Shiri Rosenweig ser ædelsten som naturens vidundere, der i kombination med hinanden skaber en farverig magi i smykkerne. Hele universet er især inspireret af det farveunivers og de værdier, der findes i Østen. Hver sten har sin egen karakter, som øjeblikkelig fremhæver din individuelle karakter når du bærer smykkerne. Carré

Design

Materiale
  • 925 sterlingsølv er en af de mest brugte metaller inden for smykkebranchen. Dette er der en god grund til. Metallet, der består af 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller gør, at smykket i højere grad kan tåle ridser og skrammer. På den måde kan du trygt bruge smykket uden at skulle frygte, at det hurtigt går i stykker. 925 Sterling Sølv
Guldkarat
  • Karat anvendes som måleenhed for renhed af guld. Det måler forholdet mellem rent guld og andre metaller. Jo flere karat guld der er i produktet, jo højere andel er der af rent guld i forhold til andre metaller. 18 kt. betyder at produktet består af 75% rent guld og 25% andre metaller. 18 kt.
Farve Guld, Hvid
Legering
  • Smykket er forgyldt med et lag guld belagt på overfladen af metallet. Mængden af karat kan være forskellig fra forgyldning til forgyldning og guld-farven kan variere i tonen. Forgyldningens holdbarhed afhænger af tykkelsen på forgyldningen målt i micron og afhænger ligeledes af, hvor meget du bruger smykket og hvordan du plejer det. Fjern gerne dit smykke når du vasker hænder, går i bad eller bruger parfumerede produkter, da det kan slide og nedbryde forgyldningen med tiden. Forgyldt

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Carré Øreringe 18 kt. Forgyldt Sølv FH 4416 Baroque
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.