Carré Armbånd 18 kt. Forgyldt Sølv FB 4364 LB-Rondelle 16+1,5+1,5cm

På lager (4 stk.)

Fri fragt ved køb over 299 kr.
Fri fragt over 299 DKK
Dag-til-dag levering
Gratis 99 dages retur

Beskrivelse

Beskrivelse

Carré Armbånd 18 kt. Forgyldt Sølv FB 4364 LB-Rondelle 16+1,5+1,5cm

 

Armbåndet her er et elegant design med unikke lysegrå labradorit krystaller, som skinner på en helt særlig måde i lyset. Det er lavet i 18 karat forgyldt sterlingsølv. Armbåndet måler 16+1,5+1,5 cm og har tre forskellige justeringer, så man selv kan tilpasse armbåndet.

 

Det er både super smukt at bære for sig selv, men kan også sagtens mixes med flere armbånd for at give et mere overdådigt og opsigtsvækkende look.

925 Sterling Sølv
925 sterlingsølv er en af de mest brugte metaller inden for smykkebranchen. Dette er der en god grund til. Metallet, der består af 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller gør, at smykket i højere grad kan tåle ridser og skrammer. På den måde kan du trygt bruge smykket uden at skulle frygte, at det hurtigt går i stykker.
18 kt.
Karat anvendes som måleenhed for renhed af guld. Det måler forholdet mellem rent guld og andre metaller. Jo flere karat guld der er i produktet, jo højere andel er der af rent guld i forhold til andre metaller. 18 kt. betyder at produktet består af 75% rent guld og 25% andre metaller.
Forgyldt
Smykket er forgyldt med et lag guld belagt på overfladen af metallet. Mængden af karat kan være forskellig fra forgyldning til forgyldning og guld-farven kan variere i tonen. Forgyldningens holdbarhed afhænger af tykkelsen på forgyldningen målt i micron og afhænger ligeledes af, hvor meget du bruger smykket og hvordan du plejer det. Fjern gerne dit smykke når du vasker hænder, går i bad eller bruger parfumerede produkter, da det kan slide og nedbryde forgyldningen med tiden.
Labradorit
Labradorit er en feldspat ædelsten der har en grå overflade med en skiftende farveeffekt, kaldet labradorescens. Når stenen drejes i lyset får den et smukt mettalisk skær af blå, orange og grønne nuancer. Derfor kaldes labradorit også for "Nordlys Ædelstenen". Stenen blev opkaldt i Labradorit i Canada og er opkaldt derefter. Stenen siges at hjælpe dig med at holde jordforbindelsen mens du skaber mirakler, kan give dig viljestyrke.
Carré
Siden 1991 har Carré designet funklende, farverige smykker med over 900 forskellige ædelsten. Designeren Shiri Rosenweig ser ædelsten som naturens vidundere, der i kombination med hinanden skaber en farverig magi i smykkerne. Hele universet er især inspireret af det farveunivers og de værdier, der findes i Østen. Hver sten har sin egen karakter, som øjeblikkelig fremhæver din individuelle karakter når du bærer smykkerne.
Dine fordele hos Avilé
Som kunde hos Avilé har du altid gratis fragt på ordrer over 299 kr. og du kan gratis returnere dine varer op til 99 dage efter. Vi sørger for dag-til-dag levering, så du modtager din bestilling dagen efter købet. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeserviceteam, som står klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer.

Produkt info

Produkt info

Generelt

SKU FB 4364 LB-Rondelle 16+1,5+1,5cm
EAN 5712526989992
Smykketype Armbånd
Køn Dame
Garanti
  • Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer. 2 år
Brand
  • Siden 1991 har Carré designet funklende, farverige smykker med over 900 forskellige ædelsten. Designeren Shiri Rosenweig ser ædelsten som naturens vidundere, der i kombination med hinanden skaber en farverig magi i smykkerne. Hele universet er især inspireret af det farveunivers og de værdier, der findes i Østen. Hver sten har sin egen karakter, som øjeblikkelig fremhæver din individuelle karakter når du bærer smykkerne. Carré

Design

Sten
  • Labradorit er en feldspat ædelsten der har en grå overflade med en skiftende farveeffekt, kaldet labradorescens. Når stenen drejes i lyset får den et smukt mettalisk skær af blå, orange og grønne nuancer. Derfor kaldes labradorit også for "Nordlys Ædelstenen". Stenen blev opkaldt i Labradorit i Canada og er opkaldt derefter. Stenen siges at hjælpe dig med at holde jordforbindelsen mens du skaber mirakler, kan give dig viljestyrke. Labradorit
Materiale
  • 925 sterlingsølv er en af de mest brugte metaller inden for smykkebranchen. Dette er der en god grund til. Metallet, der består af 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller gør, at smykket i højere grad kan tåle ridser og skrammer. På den måde kan du trygt bruge smykket uden at skulle frygte, at det hurtigt går i stykker. 925 Sterling Sølv
Guldkarat
  • Karat anvendes som måleenhed for renhed af guld. Det måler forholdet mellem rent guld og andre metaller. Jo flere karat guld der er i produktet, jo højere andel er der af rent guld i forhold til andre metaller. 18 kt. betyder at produktet består af 75% rent guld og 25% andre metaller. 18 kt.
Farve Grå, Guld
Legering
  • Smykket er forgyldt med et lag guld belagt på overfladen af metallet. Mængden af karat kan være forskellig fra forgyldning til forgyldning og guld-farven kan variere i tonen. Forgyldningens holdbarhed afhænger af tykkelsen på forgyldningen målt i micron og afhænger ligeledes af, hvor meget du bruger smykket og hvordan du plejer det. Fjern gerne dit smykke når du vasker hænder, går i bad eller bruger parfumerede produkter, da det kan slide og nedbryde forgyldningen med tiden. Forgyldt

Størrelse

Størrelse 16 cm
Forlængerstykke 3 cm

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Carré Armbånd 18 kt. Forgyldt Sølv FB 4364 LB-Rondelle 16+1,5+1,5cm
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.