Blanca Smykkeskrin Grøn KXD0627

På lager (+10 stk.)

Fri fragt ved køb over 299 kr.
Fri fragt over 299 DKK
Dag-til-dag levering
Gratis 99 dages retur

Beskrivelse

Beskrivelse

Blanca Smykkeskrin Grøn KXD0627

Flot smykkeskrin med plads til dine smykker. Smykkeskrinet er grønt og har en beige foring. Derudover har det også 2 skuffer til opbevaring af dine smykker. Det måler 13 x 17 x 14cm.

Læder
Læder produceres gennem en proces kaldet garvning, hvor huden fra koen bearbejdes. Man bruger garvestoffer i garvningsprocessen til at forbedre og gøre læderet mere holdbart. Derefter kommer læderet gennem en tørrings- og farvningsproces, inden det afslutningsvist bliver strakt og poleret for at opnå den ønskede glans og tekstur.
Dine fordele hos Avilé
Som kunde hos Avilé har du altid gratis fragt på ordrer over 299 kr. og du kan gratis returnere dine varer op til 99 dage efter. Vi sørger for dag-til-dag levering, så du modtager din bestilling dagen efter købet. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeserviceteam, som står klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer.

Produkt info

Produkt info

Generelt

SKU KXD0627
EAN 5740002794037
Type opbevaring Smykkeskrin
Køn Dame
Garanti
  • Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer. 2 år
Brand
  • Blanca

Design

Materiale
  • Læder produceres gennem en proces kaldet garvning, hvor huden fra koen bearbejdes. Man bruger garvestoffer i garvningsprocessen til at forbedre og gøre læderet mere holdbart. Derefter kommer læderet gennem en tørrings- og farvningsproces, inden det afslutningsvist bliver strakt og poleret for at opnå den ønskede glans og tekstur. Læder
Farve Grøn
Foringsfarve Beige

Størrelse

Dimensioner 13 x 17 x 14

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Blanca Smykkeskrin Grøn KXD0627
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.