Blanca Smykkeskrin Grå KXD0702

På lager (+10 stk.)

Fri fragt ved køb over 299 kr.
Fri fragt over 299 DKK
Dag-til-dag levering
Gratis 99 dages retur

Beskrivelse

Beskrivelse

Blanca Smykkeskrin Grå KXD0702

Flot smykkeskrin med plads til dine smykker. Smykkeskrintet er i et gråt design og har en masse rum til både halskæde, øreringe, ringe mm.. 


Læder
Læder produceres gennem en proces kaldet garvning, hvor huden fra koen bearbejdes. Man bruger garvestoffer i garvningsprocessen til at forbedre og gøre læderet mere holdbart. Derefter kommer læderet gennem en tørrings- og farvningsproces, inden det afslutningsvist bliver strakt og poleret for at opnå den ønskede glans og tekstur.
Dine fordele hos Avilé
Som kunde hos Avilé har du altid gratis fragt på ordrer over 299 kr. og du kan gratis returnere dine varer op til 99 dage efter. Vi sørger for dag-til-dag levering, så du modtager din bestilling dagen efter købet. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeserviceteam, som står klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer.

Produkt info

Produkt info

Generelt

SKU KXD0702
EAN 5740002794136
Type opbevaring Smykkeskrin
Køn Dame
Garanti
  • Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer. 2 år
Brand
  • Blanca

Design

Materiale
  • Læder produceres gennem en proces kaldet garvning, hvor huden fra koen bearbejdes. Man bruger garvestoffer i garvningsprocessen til at forbedre og gøre læderet mere holdbart. Derefter kommer læderet gennem en tørrings- og farvningsproces, inden det afslutningsvist bliver strakt og poleret for at opnå den ønskede glans og tekstur. Læder
Farve Grå
Foringsfarve Grå

Størrelse

Dimensioner 21,5 x 14,5 x 8 cm

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Blanca Smykkeskrin Grå KXD0702
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.