Blanca Smykkeskrin Grå DIT0000251

På lager (+10 stk.)

Fri fragt ved køb over 299 kr.
Fri fragt over 299 DKK
Dag-til-dag levering
Gratis 99 dages retur

Beskrivelse

Beskrivelse

Blanca Smykkeskrin Grå DIT0000251

Flot gråt smykkeskrin i grå velour med mange fine rum. Her har du både plads til dine plads til dine halskæder, ringe, øreringe og armbånd. Forringen i smykkeskrinet i også i gråt velour, så det matcher. Smykkskrintet har plexiglas i toppen, så du har mulighed at kigge på dine smykker. En af fordelene ved plexiglas er at det er modstandsdygtig overfor ridser. Det måler 28 x 20 x 5,5 cm. 

Velour
Velour er et blødt tekstilmateriale, det har en kort og tæt luv, der giver det dets bløde og behagelige følelse.
Dine fordele hos Avilé
Som kunde hos Avilé har du altid gratis fragt på ordrer over 299 kr. og du kan gratis returnere dine varer op til 99 dage efter. Vi sørger for dag-til-dag levering, så du modtager din bestilling dagen efter købet. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeserviceteam, som står klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer.

Produkt info

Produkt info

Generelt

SKU DIT0000251
EAN 5740002797359
Type opbevaring Smykkeskrin
Køn Dame
Garanti
  • Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer. 2 år
Brand
  • Blanca

Design

Materiale
  • Velour er et blødt tekstilmateriale, det har en kort og tæt luv, der giver det dets bløde og behagelige følelse. Velour
Farve Grå

Størrelse

Dimensioner 28 x 20 x 5,5 cm

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Blanca Smykkeskrin Grå DIT0000251
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

Andre kunders anmeldelser

Lækkert produkt
Er vild med dette smykkeskrin jeg købte da jeg mangler lidt ekstra plads. Har en perfekt størrelse og dejlig med plads til en masse ringe og små øreringe. Virkelig en god kvalitet til en fantastisk pris.
Pernille -