ANNI LU BeadGem Sea Armbånd 18 kt. Guldbelagt Messing 212-10-58

På lager (2 stk.)

Fri fragt ved køb over 299 kr.
Fri fragt over 299 DKK
Dag-til-dag levering
Gratis 99 dages retur

Beskrivelse

Beskrivelse

ANNI LU BeadGem Sea Armbånd 18 kt. Guldbelagt Messing 212-10-58

 

Dette delikate Anni Lu Bead & Gem Armbånd Sea Green 212-10-58 er en super fin blanding af skinnende guld perler, glasperler og oliven grønne maize jade perler. Armbåndet er super fint at stacke med andre delikate armbånd og passer til ethvert outfit. 

 

Lukningen på armbåndet er lavet i 18 karat forgyldt messing med e-coating og er justerbart fra 16-18 cm.

Messing
Messing er en legering af kobber og zink, og er kendt for sin gyldne farve. Messing kan ses som et billigere alternativ til guld og forgyldning. På trods af den lave pris kan messing let formes og poleres, hvilket gør det til en populær mulighed inden for design og håndværk. Messing er kendt for at være hårdført materiale, så du kan bruge dit smykke uden at være bekymret for at det går i stykker. Messing oxiderer med tiden, men kan til enhver tid pudses op.
18 kt.
Karat anvendes som måleenhed for renhed af guld. Det måler forholdet mellem rent guld og andre metaller. Jo flere karat guld der er i produktet, jo højere andel er der af rent guld i forhold til andre metaller. 18 kt. betyder at produktet består af 75% rent guld og 25% andre metaller.
Forgyldt
Smykket er forgyldt med et lag guld belagt på overfladen af metallet. Mængden af karat kan være forskellig fra forgyldning til forgyldning og guld-farven kan variere i tonen. Forgyldningens holdbarhed afhænger af tykkelsen på forgyldningen målt i micron og afhænger ligeledes af, hvor meget du bruger smykket og hvordan du plejer det. Fjern gerne dit smykke når du vasker hænder, går i bad eller bruger parfumerede produkter, da det kan slide og nedbryde forgyldningen med tiden.
Jade
Jade er en krystaliseret mineralsten der findes i mange forskellige farver og nuancer, herunder grøn, lilla og hvid. Stenen er historisk forbundet med held, og i Kina betragtes stenen som et symbol på lykke, visdom og rigdom. Stenen findes mange steder i verden, men primært Kina, Canada, USA, Mexico og på New Zealand. Det siges også at være en utrolig god sovesten, da den frigør undertrykte følelser gennem dine drømme.
ANNI LU
ANNI LU er et dansk smykkebrand, der bryder med den traditionelle skandinaviske designtradition med legende og farverige designs. Deres håndlavede smykker kendetegnes af modige farvekombinationer og afslappede boheme-udtryk. Med elementer som ferskvandsperler, krystaller og farvede muslingeskaller bringer ANNI LU en unik og eventyrlig dimension til smykkeverdenen. Et statement piece fra ANNI LU kan løfte ethvert outfit og udtrykke din personlige stil med autenticitet og tidløs skønhed.
Dine fordele hos Avilé
Som kunde hos Avilé har du altid gratis fragt på ordrer over 299 kr. og du kan gratis returnere dine varer op til 99 dage efter. Vi sørger for dag-til-dag levering, så du modtager din bestilling dagen efter købet. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeserviceteam, som står klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer.

Produkt info

Produkt info

Generelt

SKU 212-10-58
EAN 5714280006885
Smykketype Armbånd
Køn Dame
Garanti
  • Som udpeget forhandler af brandet har vi hos Avilé 2 års garanti, der dækker produktet fra købsdatoen. Det betyder at du har fuld garanti i tilfælde af produktionsfejl og reklamationer. 2 år
Brand
  • ANNI LU er et dansk smykkebrand, der bryder med den traditionelle skandinaviske designtradition med legende og farverige designs. Deres håndlavede smykker kendetegnes af modige farvekombinationer og afslappede boheme-udtryk. Med elementer som ferskvandsperler, krystaller og farvede muslingeskaller bringer ANNI LU en unik og eventyrlig dimension til smykkeverdenen. Et statement piece fra ANNI LU kan løfte ethvert outfit og udtrykke din personlige stil med autenticitet og tidløs skønhed. ANNI LU

Design

Sten
  • Jade er en krystaliseret mineralsten der findes i mange forskellige farver og nuancer, herunder grøn, lilla og hvid. Stenen er historisk forbundet med held, og i Kina betragtes stenen som et symbol på lykke, visdom og rigdom. Stenen findes mange steder i verden, men primært Kina, Canada, USA, Mexico og på New Zealand. Det siges også at være en utrolig god sovesten, da den frigør undertrykte følelser gennem dine drømme. Jade
Materiale
  • Messing er en legering af kobber og zink, og er kendt for sin gyldne farve. Messing kan ses som et billigere alternativ til guld og forgyldning. På trods af den lave pris kan messing let formes og poleres, hvilket gør det til en populær mulighed inden for design og håndværk. Messing er kendt for at være hårdført materiale, så du kan bruge dit smykke uden at være bekymret for at det går i stykker. Messing oxiderer med tiden, men kan til enhver tid pudses op. Messing
Guldkarat
  • Karat anvendes som måleenhed for renhed af guld. Det måler forholdet mellem rent guld og andre metaller. Jo flere karat guld der er i produktet, jo højere andel er der af rent guld i forhold til andre metaller. 18 kt. betyder at produktet består af 75% rent guld og 25% andre metaller. 18 kt.
Farve Grøn, Guld
Legering
  • Smykket er forgyldt med et lag guld belagt på overfladen af metallet. Mængden af karat kan være forskellig fra forgyldning til forgyldning og guld-farven kan variere i tonen. Forgyldningens holdbarhed afhænger af tykkelsen på forgyldningen målt i micron og afhænger ligeledes af, hvor meget du bruger smykket og hvordan du plejer det. Fjern gerne dit smykke når du vasker hænder, går i bad eller bruger parfumerede produkter, da det kan slide og nedbryde forgyldningen med tiden. Forgyldt

Størrelse

Størrelse 16 cm
Forlængerstykke 2 cm

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: ANNI LU BeadGem Sea Armbånd 18 kt. Guldbelagt Messing 212-10-58
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.